Je komt bij het inlogscherm van cPanel door de www. in je domein te vervangen voor cpanel.. Dus heet jouw website bijvoorbeeld www.mijnwebsite.nl, dan surf je naar cpanel.mijnwebsite.nl.

De login informatie heb je ontvangen in een email met als onderwerpregel 'Jouw account bij HostingHuis'. Heb je deze gegevens niet meer? Neem dan contact op met onze helpdesk.