Bent je jouw cPanel gebruikersnaam of wachtwoord kwijt?

Volg onderstaande stappen:
  1. Log in op het HostingHuis klantportaal.
  2. Ga naar 'Diensten'
  3. Ga naar 'Mijn Services'
  4. Klik op 'Bekijk details' van het betreffende account
  5. Klik op 'Wijzig wachwoord'
  6. Voer het nieuwe wachtwoord tweemaal in en klik op "Wijzigingen opslaan"
Je ontvangt een bevestiging van de wijziging op het emailadres dat u heeft geregistreerd in het HostingHuis klantenportaal. LET OP: het nieuwe wachtwoord staat niet in deze bevestigingsmail - je dient dit wachtwoord zelf te onthouden of elders (veilig) te noteren. We raden het gebruik van een wachtwoordkluis (bv. KeePass, LastPass, 1Password etc.) altijd aan!