Wat is het IP-adres of de hostnaam van de MySQL databaseserver van HostingHuis? Print

• 46

Wanneer je voor de configuratie van uw website geen gebruik maakt van onze auto-installers, dan dien je doorgaans zelf de toegang tot je database te configureren. Daarbij wordt vaak gevraagd om het IP-adres of de hostnaam van de MySQL server, waarop de database draait. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij onze servers zo geconfigureerd dat je hier alleen het woord "localhost" in hoeft te vullen. HostingHuis zorgt er automatisch voor dat de juiste database-server wordt gevonden.