Wat is het verschil tussen cPanel en het HostingHuis klantportaal? Print

• 45

cPanel dient om jouw hostingaccount en mailboxen te beheren. Het HostingHuis klantportaal bevat administratieve gegevens zoals je facturen en je persoonlijke informatie.

Zorg dat je persoonlijke informatie (vooral je emailadres) up-to date blijft, omdat je anders de kans loopt geen nieuwe facturen te ontvangen, waardoor jouw account automatisch beëindigd wordt.

LET OP: We adviseren dringend om NIET het emailadres van je domein bij HostingHuis op te geven in het klantenpaneel, maar bijvoorbeeld een @outlook.com of @gmail.com adres te gebruiken.